top of page
Diāna Atvara

Kursa 50 | Jaunumi un atgādinājumi!

Sveiki, mīļie draugi!


Kursa 50 notiks jau pēc dažām dienām!



Ja plānojat apmeklēt Kursu šajā nedēļas nogalē - negaidiet! Lūdzam iegādāties biļetes, lai mēs zinātu, cik viesu varam sagaidīt! Reģistrējoties uz vietas, cena būs augstāka.



  • Lūdzu aizpildiet RSVP aptauju par savu biļešu iegādi, kur apkopojam informāciju par to, kuras personas ir jūsu grupā, kurus gadus mācījāties vai citādi bijāt saistīti ar Kursu, kopā ar informāciju par to, kad ieradīsities Kursa 50. Cenšamies sakopt šo informāciju no visiem dalībniekiem, lai nodrošinātu precīzu skaitu maltītēm un sarīkojumiem.




Tiem, kuri biļetes jau IR iegādājušies biļetes, ir pieejama plašāka informācija:

  • Nedēļas nogales grafiks ar pasākumu un maltītes laikiem ir publicēts lapā Kursa 50.

  • Apskatiet arī sadaļu “Bieži uzdotie jautājumi”, lai uzzinātu vairāk par to, kā plānota nedēļas nogale un kādi ir mūsu noteikumi.

  • Gaidiet e-pasta ziņojumus no Diānas (diana.atvars@kursa.org) -  viņa sekos līdzi visām trūkstošajām reģistrācijas ziņām un/vai varēs atbildēt uz visiem atlikušajiem jautājumiem, kas varētu būt jums radušies!




 


KURSA 50 FUNDRAISER | : KURSA 50 LĪDZEKĻU VĀKŠANA:


Ar sajūsmu paziņojam, ka līdzās šīs nedēļas svinībām klajā ir laista līdzekļu ziedotāju kampaņa, lai atbalstītu un veicinātu turpmāko attīstību vēl daudziem Kursas un Rietumkrasta Latvijas izglītības centra pasākumiem. Dodieties uz mūsu “ziedot” lapu,  lai iepazītos ar iespējamajiem cenu līmeņu variantiem, kā arī ekskluzīvām dāvanām, kas tiek piešķirtas par katru no tiem!

Jau iepriekš paldies par atbalstu - bez jums mēs to nevarētu izdarīt!




 


Meklējam dziesmu ieteikumus! Palīdziet mums sastādīt Kursa 50 balles dziesmu sarakstu - Instagrammas un FaceBookas komentāros ielieciet savas mīļākās Kursas dziesmas!






UZ DRĪZU TIKŠANOS!


Ar mīlestību,


Diāna un Kursas 2024 komanda

66 views

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page